Rein Alexander sine julekonserter i Ålesund og Molde 2007.


For vår egen del er vi veldig fornøyde! Vakker konsert,  både i Ålesund og Molde, og et trivelig samarbeid med Rein Alexander og musikerne hans. Vi er veldig glade for å få være med å gi folk en stor opplevelse i førjulstida!

Voxing inviterte til Feelgood 2

– en sang og musikkopplevelse!
korlys.jpg
Fredag 26. oktober 2007 kl 2100 på Teaterfabrikken

Nøyaktig 9 måneder etter sist konsert på trivelige Teaterfabrikken gjentok Voxing suksessen og inviterte til ny Feelgood konsert. Igjen var låtmaterialet i hovedsak arrangert av vår dirigent Håvard Sveås. 

Koret holdt hva vi lovte: ”We will rock you”. Vi fremførte material fra rock og pop til visesang. Vi presenterte blant annet flere versjoner av Queenvokalisten Freddy Mercury: Håvard Sveeas, Kristin Hølmo, Trude Farstad, Frank Hansen og Ivar "Bror" Lerstad.

I tillegg kom solistinnslag med Hildegunn Brandal og Elisabeth Halvorsen - og mannsgruppa og damegruppa. Og ikke minst allsang!! Flere enn sist, men visst nok ennå ikke mange nok!?

Programmet inneholdt også barnesanger og gospelsanger.

Akkompagnert av dyktige musikere ble det en stemningsfull kveld for de fremmøtte på Teaterfabrikken.
 
Ivar Karsten Lerstad var også denne gangen aftenens programleder

Voxing takker alle som ville dele denne kvelden med oss på Teaterfabrikken.

"Hedda møter Håvard", med "oppvarmingskor" Voxing.

Vi hadde ein koseleg kveld på Teaterfabrikken i Ålesund laurdag 2. juni 2007 saman med Hedda, eit damekor frå Trondheim. Håvard var dirigenten deira medan han studerte i Trondheim, og har arrangert mange sangar for dette koret. Vi fekk presentert mange fine sangar!

Elles må vi beklage at veret var for godt, at det var landskamp og MGPjr på TV, samt "ørten" andre konsertar i Ålesund denne helga. Det gav heller få publikum.

Takk til dykk som kom, og til alle andre - de kan berre angre:)
Voxing med band og gjesteartist Renate Lade på Teaterfabrikken 26. januar 2007!!
RENATE_LADE_OG_VOXING.GIF
Voxing inviterte til feelgood konsert fredag 26. Januar kl 2100. Dette blei en særdeles vellykket aften!!

I skinnet fra stearinlys fremførte Voxing sin tolkning av låter fra blant annet Toto, Chicago og Elton John. Låtmaterialet spenner fra pop til negro spiritual og er i hovedsak arrangert av dirigent Håvard Sveås. 

Akkompagnert av dyktige musikere og med en av norsktoppens mest populære artister i 2006, Renate Lade, som gjesteartist, ble fredagen en stemningsfull kveld for alle de fremmøtte på Teaterfabrikken.
 
Og i følge konferansier Bror Lerstad, satt allsangen som den skulle - bortsett fra at damene i koret "glemte seg bort" på et innslag:) "Vi må da gjøre noe feil av og til vi også!??!!"

Voxing ønsker alle hjertelig velkommen tilbake Teaterfabrikken neste gang vi finner på noe så hyggelig!

Til slutt: Tusen takk til Astrid som ikke avlyste konserten, men stod på for å få et noe redusert lokale til å bli et rom for gode følelser!
 

Julekonsert med Rein Alexander!

Fredag 8. desember 2006 hadde Rein Alexander sin eneste julekonsert i Møre og Romsdal! Der fikk vi være med! Det var veldig kjekt for oss, og forhåpentligvis for Rein, de trivelige musikerne hans, og ikke minst publikum!
Vi stiller gjerne flere ganger - det er så gøy å synge for stappfulle hus!
Her er Sunnmørsposten si omtale.

Forhånd.12
david.jpg

Voxing ynskjer å formidle den kristne bodskapen i ein frisk stil. 

bilder/lydkjelleren gul firkant.jpg
haavard.jpg